Kindle Nova Northern Light Sky (Skyla)

Skyla is geboren op 07 november 2009.

Wij hebben de puppycursus met goed gevolg doorlopen - zie certificaat -

Skyla is een dochter van onze Dorcas en Rio (Carpenny Scenario). Ze is een heel gehoorzame en intelligente hond met een plezierig zacht en rustig karakter, een echte knuffelkont. Tijdens wandelingen houdt ze me goed in de gaten, ze rent wel rond met de andere honden, maar het liefst loopt ze gewoon naast me!
Net als haar moeder houdt ze van schroeven en bouten, als wij iets timmeren komt ze wel even kijken of ze kan helpen. Als wij aan de keukentafel zitten, komt ze gerust even bij je op de bank aan de keukentafel zitten. (Maar eigenlijk zit ze dan liever boven op de tafel om te kijken wat je dan aan het doen bent!) Kindervingertjes en gezichtjes moeten afgelikt worden en als ik eten kook ligt ze natuurlijk aan mijn voeten, samen met de rest van de familie.
Naast eten, is springen een van Skyla's grootste hobby's. Hierdoor heeft ze heel toepasselijk de bijnaam 'Skippy' gekregen. Om iets met haar hobby te doen zitten we samen op behendigheid.

Skyla heeft in april 2012 haar eerste nestje van vijf zwarte slimme en schitterende pups gekregen. De trotste vader is Thorsten (Dutch Dynamite van Heerensteyn).
Voorjaar 2013 heeft Skyla haar tweede nestje van vijf gezonde pups gehad samen met vader Thorsten. Skyla's pups met Thorsten zijn erg leuk. Ze zijn vriendelijk, aanhankelijk, slim en werken graag. Dat zien wij in het nest al! Voor foto's kunt u op de pups pagina kijken.
In mei 2016 krijgt Skyla haar derde nestje. Kijk voor meer informatie hierover op de pups pagina.

Uitslagen:

  • HD A
  • ED vrij
  • Ogen vrij per 13 november 2015

Stamboom


Kamp. Carpenny Scenario
HD A
Rockledge Wordsmith of Carpenny
Kamp. Carpenny Walpole
HD A
Rockledge Bramble
Kamp. Carpenny Whist
Hawksmoors Webster
HD A
Kamp. Carpenny Rustina
Dorcas
HD A
Magical Love of the Dutch Highlands
HD A
Kamp. Guideline's With a Will
HD H
Attikonak Step'n Out In Style
HD TC
Priceless Tess v't Landse Leven
HD A
Yellow Scotty Boy Of The Funny Future
HD TC
Blondy v. Thosca's Fire Farm
HD TC