Kindle Nova Yes Perfect September


Yes is geboren op 06 september 2010.

Wij hebben de puppycursus met goed gevolg doorlopen - zie het certificaat -

Yes is een teefje uit het laatste nest van onze Lies van de Vorselse Boerderij. Haar vader is Kampioen Carpenny Scenario (Rio).
Honden van Van de Vorselse Boerderij staan bekend om hun zachte karakter. Het karakter van Yes laat deze 'Van de Vorselse Boerderij'- trekjes ook zien: Net als haar moeder is Yes heel erg lief! Ze is een vriendelijke en vrolijke knuffelhond. Iedere andere hond, kat of wat je ook maar tegen komt is bedoeld om mee te spelen! Luisteren kan ze goed, maar onze Yes heeft ook een lekkere eigen wil, ze laat het wel horen als ze haar zin niet krijgt.
Yes is altijd in voor een wandeling of een stoeipartij met haar halfzus Skyla of dochter Trix. Zwemmen is heerlijk, maar nog heerlijker is het om samen met de baas onder de warme douche te gaan: ze gaat gewoon naast je benen zitten en zorgt dat de straal in haar nek valt in plaats van op jouw hoofd. Zo kan ze wel een uur blijven zitten als het mocht...

Op 23 december 2012 heeft ze haar eerste nestje gekregen van vier gezonde pups. 27 april 2014 kreeg ze haar tweede nestje van zes gezonde leuke pups. Haar derde nestje staat gepland... Hou hiervoor de website in de gaten.

Uitslagen:

  • HD A
  • ED vrij
  • Ogen vrij per 13 november 2015

Stamboom

Carpenny Scenario
HD A
Rockledge Wordsmith of Carpenny
Carpenny Walpole

HD A
Rockledge Bramble
Carpenny Whist
Hawksmoor Webster
HD A
Carpenny Rustina
Lies van de Vorselse Boerderij
HD A
Mozart van Janslust
HD TC
Keysun Vanons
HD TC
Oda van Janslust
HD TC
Jessy van de Vorselse Boerderij
HD TC
Michiel van Janslust
HD-
Chitah
HD TC