In Memoriam

Maxx 29 augustus 2005 - 5 januari 2017

Maxx is ingeslapen omdat hij opeens heel ziek bleek te zijn, hij had longkanker.
Hij was echt een kanjer van een hond, ons maatje, en het verdriet moet slijten, maar vergeten zullen wij hem nooit!!
Floyd 7 november 2009 - 2 mei 2016

Onze allerliefste prachtige Floyd hebben we helaas moeten laten inslapen (wegens vergiftiging). Wat was het een geweldig beest en wat missen wij hem vreselijk.
Lies van de Vorselse Boerderij 19 april 2003 - 6 april 2016

Vlak voor haar 13e verjaardag hebben wij onze Lies laten inslapen. Al anderhalf jaar had ze last van iets in haar neus, een ingekapselde splinter misschien. Het was niet te opereren, maar gelukkig hielp prednison en hebben we haar exta lang bij ons kunnen hebben.
Onze Lies was de beste, uniek. Van alle kinderen de favoriet. Onze met stokken sjouwende vakantiehond.
Daya 31 december 2006 - 07 december 2014

Nu bijna 8 jaar geleden werd je geboren als 1 na laatste pup van moeder Lies. We hebben juist jou gekozen omdat je er zo lief uit zag, een klein dik knuffelbeertje. Al snel was je gewend aan je nieuwe huis en aan ons. Stout was je wel, we dachten dat het nooit goed zou komen. Elke week gingen we met je naar de honden training. Je liep altijd weg want andere honden vond je veel leuker. Je was echt een clowntje met streken. Je groeide op tot een lieve, rustige hond met een hartje van goud. Het was elke dag genieten met jou. Toch was er ook iets met je wat we niet konden plaatsen. Je was vaak sloom. Je bleek allergisch te zijn voor veel verschillende dingen en kreeg immunotherapie. Maar vorig jaar vlak voor kerstmis werd je ziek. De uitslag was een enorme klap, je had lymfeklier kanker. Na een jaar chemo therapie ging het niet meer. We hadden besloten om je te laten inslapen, maar die ochtend ben je zelf ingeslapen. In je mand, met een knuffel onder je poot. We missen je enorm. De liefde die je ons hebt gegeven is onbetaalbaar.
Moos 29 augustus 2005 - 02 janauri 2015

Moos is een zoon van Lies uit haar eerste nestje. Een geweldige hond...
Onze roedelleider Zwabber

17 jaar lang mijn beste vriend... we missen je, mannetje!
Tante Sara
Rocky
Rocky is verongelukt.